دوازده اردیبهشت، در تقویم ایرانی به‌یاد «ابوالحسن خانعلی»، «روز معلم» نامگذاری شده است؛ معلم معترض و آزاده‌ای که در سال ۱۳۴۰ در تظاهرات اعتراضی معلمان، جان خود را از دست داد.

این روز مهم را بهانه‌ای دانستیم برای انتشار «این تخته، سیاه است»؛ مجموعه‌داستانی نوشته‌ی بیست و یک نویسنده‌ی معاصر ایرانی؛ کتابی دربرگیرنده‌ی بیست و یک داستان کوتاه که همگی با محوریت موضوع «معلم» نوشته شده‌اند.

این مجموعه، به دکتر «سید مهدی موسوی» تقدیم شده است؛ معلمی که در چند دهه‌ی اخیر، عاشقانه بسیاری از شاعران و نویسندگان ایرانی را در کارگاه‌هایش تربیت کرد و در نهایت تنها به جرم ادبیات و تدریس، راهی زندان و زندگی در تبعید شد.

گردآوری و ویرایش این مجموعه، توسط «عاطفه اسدی» انجام شده؛ «فاطمه اختصاری» طراحی جلد و «مینا خازنی اسکویی» صفحه‌آرایی آن را برعهده داشته است.

اگرچه داستان‌های این کتاب را سوژه‌ی «معلم» مانند نخی نامرئی، به یکدیگر وصل کرده است، اما آثار ارسالی در فضاها و سبک‌های مختلف اتفاق افتاده‌ و رویکردها و زاویه‌دیدهایی گوناگون نسبت به یک سوژه‌ی یکسان، داشته‌اند.
در این کتاب، افتخار همکاری با نویسندگان عزیزی از سراسر دنیا را داشتیم؛ نویسندگانی متعلق به نسل‌های مختلف که قبول دعوت کردند و حضور ارزشمندشان باعث شکل‌گیری «این تخته، سیاه است» شد:

فاطمه اختصاری
شبنم کاظمی
مهدی خدابخش
مهتاب قربانی
محمد مرادپور
اعظم اسعدی
وحید خیرآبادی
احمد عزیززاده
کماخلاص
آرمیتی پاوری
رضا کاظمی
عباس اصغرپور
لیلی آبسته
بنیامین عباسی
هایا سلیمی
محبوبه‌‌ عموشاهی
بابک ابراهیم‌پور
داریوش جلینی
روشنک آرامش
عاطفه اسدی
مینا خازنی اسکویی

 

برای دانلود این مجموعه‌داستان روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

این تخته، سیاه است-نسخه موبایلی

این تخته، سیاه است-مناسب چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *